Author Topic: Laserwolf - Phaser section footswitch LED fix  (Read 1284 times)

madbean

  • Administrator
  • Electron Doctor
  • *****
  • Posts: 8134
  • Brian
    • View Profile
Laserwolf - Phaser section footswitch LED fix
« on: March 28, 2015, 02:39:18 PM »
There is a missing ground connection on the Bypass section of I/O pads for the Phaser side. If you are in the process of building, simply run a wire jumper under the board from the G pad to the nearest ground via, as shown in the illustration below. If you have already boxed yours up, no worries: run a ground wire from the Delay or Overdrive switch over to the Phaser footswitch - will accomplish the same thing.

My apologies for the oversight - this will get corrected on the next batch of boards.

I own madbeanpedals (duh). I am part owner of Function F(X).

pierre67

  • Transistor Tickler
  • **
  • Posts: 113
    • View Profile
Re: Laserwolf - Phaser section footswitch LED fix
« Reply #1 on: March 29, 2015, 01:48:52 PM »
I knew it !!! 8)

bigdaddymrx

  • Transistor Tickler
  • **
  • Posts: 77
  • Keith
    • View Profile
Re: Laserwolf - Phaser section footswitch LED fix
« Reply #2 on: March 29, 2015, 03:29:43 PM »
I found the same issue when I did mine and fixed it that day and forgot to mention it in my build report.  I ended up jumping the ground and using the positive from the phase ossilating LED as my main on/off indicator.  So now whenever I turn the phase effect on, the LED shows me the speed.  I like it better that way.

TGP39

  • Electron Doctor
  • *****
  • Posts: 663
  • Steven
    • View Profile
Re: Laserwolf - Phaser section footswitch LED fix
« Reply #3 on: April 06, 2015, 11:13:02 AM »
Just wanted to report the fix as outlined by Brian above, worked beautifully. Thanks Brian.

Steve.
They confiscated everything, even the stuff we didn't steal!