Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pgodfrin

Pages: [1] 2 3
1
Tech Help - Etcher's Paradise / Re: Sea Urchin feedback not working...
« on: August 01, 2020, 10:12:09 AM »
I've taken a break on the sea urchin as I was close to finishing another board, which of course if giving me problems. Grrrrrrrrr

2
Roger that, I'll check out those notes. If I show a pic of the underside, I'll be extremely embarrassed, it's an awful mess...

3
Oh yeah I had jumped the wrong pins as well, maybe that's really what did the trick...

4
OK, I realized that the schematic called for a yellow led, I used a red one. Can't see why that would make a difference, but it did. Now I get about 3 or 4 repeats, but at a very low volume. Still working it...

5
OK, will do. First let me double check ALL the values.What should the voltages be?

6
well, did that no joy. Seems like the feedback pot has NO effect.

7
I think I've done that when replacing the chip (I tried two different chips). But I'll give it a whirl. Is this to let the caps discharge?
pg

8
OK, jumped 3 & 4, no joy...

9
Wow - it's awesome to hear from folks who are so knowledgeable. I basically just follow the instructions and hope it works, lol. I'll give it a try. And yes, the modulation seems to happen when moving the board. I didnt think that was possible, but there ya go!
pg

10
Tech Help - Etcher's Paradise / Sea Urchin feedback not working...
« on: July 10, 2020, 05:06:50 PM »
Greeetings! I etched this one and put it all together, and it works. Except all I get is one echo. And it's modulating without any modulation circuit wired in...
any advice, please?
...puzzled
pg

11
General Questions / Help with tda2005 amp circuit
« on: June 08, 2020, 05:17:22 PM »
Howdy,
Etched a pcb from xtronic.org for a 20w amp from a tda2005. It actually works, although with hard strumming or a hotter signal, it just cuts out. I think the chip has some builtin circuit protection, but as an electronic nitwit, I have no clue how to troubleshoot it.
Can anyone give me a hand?
phil

12
Build Reports / Re: Pedalboard pics megathread
« on: March 08, 2020, 06:31:43 PM »
NIce wrk man! And a sneaky little original Tube Screamer in the background!

13
Tech Help - Projects Page / Re: Smoothie tone aint so smooth
« on: February 22, 2020, 10:22:35 AM »
Ahhh good idea, audio probe. I need to check the battery too...

14
Tech Help - Projects Page / Smoothie tone aint so smooth
« on: February 21, 2020, 11:35:23 PM »
Built a Smoothie, but it's kind of muddy. Not sure where to start troubleshooting. Any ideas?
pg

15
I'v been experimenting with stickon vinyl as well. So far it's just monochromatic. How did you get the printed image on the vinyl?

Pages: [1] 2 3