Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - John S

Pages: [1]
1
General Questions / Help. Need GL 5549 photoresistors
« on: June 22, 2017, 05:23:46 PM »
Does any one have 10 GL 5549 photoresistors they would sell me or trade? Thanks

2
General Questions / Fuzzbud tone
« on: June 18, 2017, 08:59:35 AM »
I just built this circuit and the tone is really dark/bassy. Which capacitor(s) can i change to get more treble frequencies. Thanks

3
Build Reports / Mutron Phasor II
« on: May 09, 2017, 06:06:17 PM »
Here is the finished build

4
General Questions / 7660s chip overheating
« on: May 07, 2017, 04:54:54 PM »
Im building a fuzz dog Ampegulator and Im not getting any sound and the 7660s chip is getting really hot. It's giving me a loud hum. I have tried several 7660s chips. I have changed out the charge pump electrolytics and diodes.

5
General Questions / Phaser pedal ticking
« on: May 01, 2017, 07:44:56 PM »
I have a phaser (Mutron Phasor II) clone that is ticking in bypass mode. The ticking is to the rate of the lfo. I've tried different opamps (TL082, TL062 and TL022) and I've made the in and out leads as short as possible. Please help

6
General Questions / Veroboard
« on: April 15, 2017, 08:07:27 PM »
Where is everyone getting their veroboard strip board from? I used to get it cheap on Amazon.

7
General Questions / Macron VTL5C3
« on: March 03, 2017, 06:48:20 AM »
Are there any circuits that do well with the Macron VTL5C3 vactrols? I've noticed a lot of the previous uses for them are now recommending the real version.

8
How do I test jfets to see if they are faulty or fake. I tried using the greatly improved jfet matches circuit on Mark's page and they were getting really hot. Thanks

9
Tech Help - Projects Page / Current Lover (thin) issue
« on: August 18, 2016, 11:41:22 AM »
I'm having trouble getting my Current Lover circuit to work. I haven't even gotten to calibrate it yet. After connecting to amp and guitar I'm not getting any sound (maybe a tiny bit) but LED 2 is on. I jumpered the loop tip pads and put a 47k in R1

10
General Questions / SUNN 200s Preamp question
« on: June 30, 2016, 07:26:29 AM »
1. Can I use a 220uF in place of the 250uF?
2. Which diodes can be used instead of the BAT85?


11
Open Discussion / Agent oo funk Veroboard layout env out question
« on: April 09, 2016, 06:44:41 PM »
Is the envelope jack on this (http://tagboardeffects.blogspot.com/2016/03/chunk-systems-agent-00funk.html#comment-form) supposed to be a stereo or a switching jack? Thanks

12
Tech Help - Projects Page / Kraken not working
« on: February 09, 2014, 03:53:10 PM »
My kraken is not working. No subbed parts. I get signal when turned on. I get the eq change when I flip the hi/lo switch. I don't get any envelope opening and closing and the pots don't do anything when I turn them. I tried 3 1458 chips, 2 4558 chips, and even a 5532. They all do the same thing. help please. I am a newbie. Thanks

Pages: [1]