Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Dhendo

Pages: [1]
1
Build Reports / Re: Serendipity
« on: June 21, 2010, 08:41:37 PM »
Hey, sorry haven't checked this board in awhile. The wires are supporting the PCB in the middle, I actually went through and rewired the pedal so I could get the PCB more towards the end of the box.

As for sounds, I'm really terrible about explaining stuff but it sounds a bit tubescreamer'y to me at times, and changes a lot by playing with the tone and voice knob. I also didn't like it with the gain knob past 12/1ish. Haven't played a real ZD but I'm happy with Robben Ford and John Mayer overdrive tones I can get out it

2
Build Reports / Re: Serendipity
« on: April 18, 2010, 12:57:59 PM »
Thanks! I used a 125B and I cut the clearance pretty close but it just fits. I ended up bending the LED leads a little bit so I could push the PCB down further.

3
Build Reports / Serendipity
« on: April 15, 2010, 04:02:49 PM »
After a super easy LED fix the pedal is all done. Took a picture with it in the sun to show off the sparkles haha. It's not as neat inside as I would like but I'm slowly getting better.






4
Tech Help - Projects Page / Re: LED not workig
« on: April 15, 2010, 03:04:48 PM »
Just switched it and it works!!! Thanks so much for your help

5
Tech Help - Projects Page / Re: LED not workig
« on: April 15, 2010, 12:40:02 PM »
Okay here is a picture of the board. Just to possibly eliminate any stupid mistakes on my end, I've got the longer lead going through the square solder pad.



6
Tech Help - Projects Page / Re: LED not workig
« on: April 14, 2010, 09:53:18 PM »
I wired it up following the project file. I just checked out the bezel and the leads don't seem to be touching.

7
Tech Help - Projects Page / LED not workig
« on: April 14, 2010, 07:46:43 PM »
I just completed the serendipity build and everything is working (it sounds awesome) except for the LED. I know this is a good problem to have but not sure what I did wrong. I used an ultra violet 5mm LED. What should I trouble shoot first?

8
General Questions / IC chip question
« on: April 03, 2010, 06:28:49 PM »
I'm gearing up to do the serendity (zendrive) project and some on freestompboxes suggested I try a OPA2604 in the build instead of the ones listed and wanted to know if this would work in the layout for the pcb here.

Pages: [1]