Author Topic: Autobahn Question  (Read 810 times)

TreeSlayer

  • Electron Doctor
  • *****
  • Posts: 1078
  • Layton
    • View Profile
Autobahn Question
« on: February 02, 2013, 12:54:24 PM »
hello all! i'm building an autobahn i got from Haberdasher. i just noticed i have a spot, R30, for a resistor. R30 is not on the BOM. anybody know what goes there? thanks in advance!

LT
"At the line it's just you, me and the tree." the TreeSlayer

"You have the rest of your life to make excuses and be a fuckin' pussy. Today is your day OFF!"  Amiri King

Haberdasher

  • Electron Doctor
  • *****
  • Posts: 2849
  • "El Duder-ino"
    • View Profile
Re: Autobahn Question
« Reply #1 on: February 02, 2013, 01:07:59 PM »
47K according to the schematic :)
Looking for a discontinued madbean board?  Check out my THREAD

FABRICATED PCB's FOR SALE:

TreeSlayer

  • Electron Doctor
  • *****
  • Posts: 1078
  • Layton
    • View Profile
Re: Autobahn Question
« Reply #2 on: February 02, 2013, 01:45:14 PM »
47K according to the schematic :)
duhhh.... i forget about the schematic...  ::)

thanks, Bro!

LT
"At the line it's just you, me and the tree." the TreeSlayer

"You have the rest of your life to make excuses and be a fuckin' pussy. Today is your day OFF!"  Amiri King

stevie1556

  • Electron Doctor
  • *****
  • Posts: 1064
    • View Profile
Re: Re: Autobahn Question
« Reply #3 on: February 03, 2013, 02:27:02 AM »
I'm building one as well, and found the same problem. I did post it in the Autobahn build thread and in the hope that Brian sees it.

Sent from my thumbs using Tapatalk!